„Fiii mei! Iată, toate avuţiile şi orice alta am pierdut. Să nu ne pierdem încă şi sufletele! Staţi tari, bărbăteşte, dragii mei, şi nu băgaţi seama de moarte; priviţi la Hristos Mântuitorul nostru, căte a răbdat pentru noi şi cu ce moarte de ocară a murit! Credeţi tare în Acesta şi nu vă mişcaţi, nici vă clătiţi din credinţa pravoslavnică pentru viaţa şi pentru lumea aceasta! Aduceţi-vă aminte de Sfântul Pavel, ce zice: că nici sabie, nici îmbulzeală, nici moarte, nici alta orice nu-l va despărţi de Hristos, că nu sunt vrednice muncile şi nevoile aceste de aici spre mărirea ceea ce o va da Hristos. Acum, dară, o dulcii mei fii, cu sângele nostru să spălăm păcatele noastre!”
Sfântul Mucenic Constantin Brâncoveanu către fiii săi

In decembrie 1989,tineri,indoctrinati de sistemul ateist si absurd al asa-zisului comunism au iesit in fata tancurilor si au strigat ceva UNIC-„VOM MURI SI VOM FI LIBERI.”Am auzit in repetate randuri,de ani in sir,ca ei au murit degeaba,ca nu s-a rezolvat nimic si totul e mai rau ca inainte.

Da,totul e mai rau ca inainte si nu s-a rezolvat problema aceleiasi caracatite corupte care ne sugruma pe toti,iar Romania a devenit azi o colonie ordinara.

Dar cu un singur lucru nu pot fi de acord.Ca ei au murit degeaba.Aceasta e pur si simplu o blasfemie.EI si-au indeplinit misiunea si misiunea lor a fost cea de martiri si rascumparatori.

Urmasi adevarati ai dacilor liberi,care isi stupefiau dusmanii intrand in lupta cu zambetul pe buze,urmasii eroilor care au aparat pamintul mii de ani cu furca si ghioaga,urmasii elitei care a fost intemnitata de bolsevici si acolitii lor autohtoni,EI N-AU MURIT DEGEABA.
NOI-CEI DE ACUM- TRAIM DEGEABA.DE ACEEA NOI NICI NU MAI AVEM O TARA…

Reclame